اگر کسی شما را در اینستاگرام بلاک کند، دایرکت شما را میتواند ببیند؟

اینستاگرام-بلاک-دایرکت
در این مقاله رز دیزاین قصد داریم موضوع اگر کسی شما را در اینستاگرام بلاک کند، دایرکت شما را میتواند ببیند؟ را مورد بررسی قرار دهیم.  زمانی که اینستاگرام در ابتدا راه اندازی شد، همه کاربران آن مجذوب محتوای بصری جذاب این پلتفرم شدند. آن‌ها به قدری از ارسال محتوا غافل شده‌اند که بسیاری از آنها سایر ویژگی‌های این پلتفرم، مانند پیام‌های مستقیم یا پیام‌های مستقیم را نادیده می‌گیرند. اگر میخواهید به مدیریت پیج اینستاگرام نگاه اجمالی داشته باشید، حتما به این صفحه مراجعه کنید.
اگر شخصی شما را در اینستاگرام بلاک کند، پیام های دایرکت شما را خواهد دید
با این حال، این به طور چشمگیری در طول زمان تغییر کرده است. به زودی، مردم راهی برای به اشتراک گذاشتن هر ویدیوی جالب یا مرتبطی که می دیدند با دوستان خود از طریق پیام های مستقیم پیدا کردند. از این رو، محبوبیت اینستاگرام به طور پیوسته افزایش یافته است. امروز، از هر ۱۰ اینستاگرامر ۹ نفر حداقل یک پیام دایرکت دارند که در هنگام بازدید از اینستاگرام در صبح باز می شود.
آیا شما از کاربرانی هستید که به طور گسترده از DM های اینستاگرام استفاده می کنید؟ به باشگاه خوش آمدی. با این حال، آیا تا به حال پیامی پیدا کرده اید که به طور مرموزی از DM خود ناپدید می شود؟ به نظر شما چه اتفاقی ناگهانی افتاد؟ آیا شخص دیگری در این چت می‌تواند شما را بلاک کرده باشد؟ اگر اینطور است، آیا این بدان معناست که دیگر نمی توانید برای آنها پیام مستقیم ارسال کنید؟
خب، ما برای تمام سوالات شما پاسخ داریم و خوشحالیم که در این وبلاگ به شما ارائه دهیم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا پایان با ما باشید!

اگر شخصی شما را در اینستاگرام بلاک کند، آیا میتواند دایرکت شما را ببیند؟

اگر با این پرس و جو به ما مراجعه کردید، ما معتقدیم که قبلاً توسط شخصی در اینستاگرام بلاک شدید. و هنگامی که شخصی شما را بلاک کرد، ارسال هر تعداد پیام مستقیم برای آنها هیچ سودی برای شما نخواهد داشت زیرا هیچ یک از آن پیام ها به آنها نمی رسد.
اما از آنجایی که شما علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در مورد آن هستید، اجازه دهید به شما بگوییم که مانند واتس اپ، اینستاگرام نیز مانع از ارسال پیام مستقیم به شخصی حتی پس از مسدود شدن شما نمی شود. دلیل اصلی عدم انجام این کار فقط اهمیت دادن به حریم خصوصی کاربران است.
برای حفظ منافع کاربران، اینستاگرام هرگز به کاربر اطلاع نمی دهد که توسط کاربر دیگری در پلتفرم بلاک شده. با این حال، اگر آنها به طور ناگهانی شما را از ارسال پیامک به آن شخص منع کنند، طبیعتاً متوجه خواهید شد که شما را بلاک کرده اند، درست است؟ این دقیقاً همان چیزی است که اینستاگرام می‌خواهد: هیچ نقشی در گفتن اینکه شما بلاک شده‌اید نداشته باشد.
مطمئناً، راه‌های دیگری برای اطلاع از مسدود شدن شما در پلتفرم وجود دارد، و بعداً به آن خواهیم پرداخت، اما در حال حاضر، اجازه دهید روی پیام‌های مستقیم تمرکز کنیم. بنابراین، همانطور که گفتیم، هنوز هم می توانید برای شخصی که شما را در اینستاگرام بلاک کرده است، پیام مستقیم ارسال کنید. با این حال، آنها این پیام را دریافت نخواهند کرد زیرا از نظر فنی تمام پیوندهای شما را در پلتفرم قطع کرده اند.

نحوه ارسال پیام مستقیم به شخصی در اینستاگرام پس از بلاک کردن شما

اگر همچنان علاقه مند به ارسال یک پیام مستقیم به آنها هستید تا ببینید چه اتفاقی قرار است بیفتد، در جایی امن تخلیه کنید، یا به دلایل دیگری، در اینجا نحوه انجام این کار آورده شده است:
اپلیکیشن اینستاگرام را روی گوشی هوشمند خود باز کنید.
به تب Explore بروید و در نوار جستجو در بالا، نام کاربری شخصی را که تأیید کرده‌اید مسدود شده است را تایپ کنید.
هنگامی که نام آنها را در لیست نتایج پیدا کردید، روی آن ضربه بزنید تا به نمایه آنها بروید.
وقتی در نمایه آنها هستید، متوجه می شوید که کل صفحه خالی است و فقط نام کاربری در بالا و سه نقطه سیاه در سمت راست وجود دارد. این به این دلیل است که پس از بلاک شدن توسط آنها، اینستاگرام چیزی در پروفایل آنها به شما نشان نمی دهد.
بر روی سه نقطه در سمت راست نام کاربری آنها کلیک کنید و یک منوی اسکرول با چندین گزینه قابل اجرا را مشاهده خواهید کرد. آخرین گزینه دوم در این لیست ارسال پیام است. روی آن کلیک کنید.
اگر صحبتی داشته باشید، شما را به مکالمات قبلی خود با آن شخص بازمی گرداند. اگر نه، یک نمودار خالی با نوار پیام در پایین صفحه باز می شود.
در اینجا، می‌توانید پیام‌های خود را برای آن‌ها بنویسید و ارسال کنید، همانطور که برای هر کاربر دیگری پیامک ارسال می‌کنید. تنها تفاوت این است که آنها این پیام ها را دریافت نمی کنند و به آنها پاسخ نمی دهند.
instagram-direct-desktop-اینستاگرام-بلاک-دایرکت

آیا این شخص در صورت و زمانی که در آینده شما را آنبلاک کند، پیام های شما را دریافت خواهد کرد؟

فرض کنید زمانی که احساس ضعف می‌کردید چندین پیام برای شخصی ارسال کرده‌اید، اما اکنون می‌ترسید که اگر آن‌ها را بخواند، چه فکری می‌کند. شما بی جهت نگران هستید که به هر حال هیچ یک از پیام های شما به آنها نرسد. یادت هست بلاک شدی؟
اما در مورد آینده چطور؟ اگر آنها تصمیم بگیرند که شما را بلاک کنند، آیا آن پیام‌های قدیمی مستقیماً به DM آنها ارسال می‌شود؟ ممکن است یک فاجعه باشد، اما هرگز اتفاق نخواهد افتاد. اینستاگرام اطمینان می‌دهد که تمام پیام‌هایی که پس از مسدود کردن آن‌ها برای شخصی ارسال می‌کنید، هرگز به او نرسد، حتی پس از آنبلاک
بنابراین، اگر امیدوارید این افراد پیام های شما را در آینده دریافت کنند، نفس خود را حبس نکنید.

در مورد پیام های قدیمی چطور؟ بعد از بلاک حذف میشه؟

این سوال دیگری است که اکثر اینستاگرامرها همیشه در مورد آن کنجکاو هستند: آیا بلاک کردن یک نفر باعث می شود همه پیام های قدیمی خود را از دست بدهید؟ خب، بله و نه.
وقتی شخصی شما را بلاک می‌کند، اینستاگرام هرگونه مکالمه بین شما را از پیام‌های مستقیم هر دو کاربر حذف می‌کند. با این حال، فقط به این دلیل که یک چت دیگر در پیام‌های مستقیم شما نیست، به این معنی نیست که برای همیشه از دست می‌رود. آیا این به این معنی است که می توان آن را بازیابی کرد؟
بیشتر بخوانید!  چطور پیج پرایوت اینستاگرام کسی را ببینیم؟ 2021 (+آموزش تصویری)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.